24/06-2009

Begå dig godt


Begå dig godt
Uanset om du er leder eller direktør med et innovativt forslag, har et liberalt erhverv og et smart koncept, er en sælger, som satser på en potentiel klient eller investor, eller er iværksætter med en forretningsplan, vil 'Begå dig godt' vise, hvordan du, behersker de fem trin i et personligt møde,undgår de elementer i det første halvandet minut, som ødelægger aftalen, er selvsikker i pressede situationer, præsenterer dig selv bedre og mere virkningsfuldt, end du tidligere har gjort.

Stephanie Palmer er virksomhedskonsulent og tidligere kreativ direktør hos filmselskabet MGM. Hun afslører de teknikker, der anvendes af Hollywoods bedste forfattere, producere og direktører til at få finansieret deres projekter, og forklarer, hvordan du selv kan anvende de samme teknikker og få større succes på møder, hvor udfaldet betyder meget. De strategier, som bruges til at sælge sig selv og sine idéer i Hollywood, ikke alene også fungerer på andre forretningsområder - de fungerer ofte bedre.

Hvis du gerne vil have lønforhøjelse, udvide dit kundekartotek, starte en ny virksomhed eller have finansieret et kreativt projekt, skal du ikke alene sælge dine idéer på en overbevisende måde - du skal også sælge dig selv. 'Begå dig godt' viser, hvordan du kan udforme en vinderpræsentation og levere den slags resultater, som vil betyde grønt lys for dit projekt, uanset hvilken branche du er i.

Begå dig godt - Stephanie Palmer - Børsen - 249 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version