24/06-2009

Få succes i netværk


Få succes i netværk
Uanset om du føler dig som en fisk i vandet i på kursus, til møder eller til reception eller du hader det som pesten, er der hjælp at hente i denne bog. Du får konkrete anvisninger på, hvordan du kan skaffe kunder, gode kontrakter og samarbejdepartnere - og i sidste ende: penge i kassen. I denne værktøjsbog er fokus på kropssprog, smalltalk og kultur.

Når vi taler med mennesker, vi ikke kender, står kropssproget og stemmeføringen for 90% af budskabet. Vi ved det godt, men glemmer det. Derfor er det ikke kun ord, der skaffer ordrer, kunder eller gode sambejdspartnere. Din kropsholding har betydning. Dit tøj, dit hår, dine smykker har betydning. Om du er i stand til at smalltalke har stor betydning, fordi netop smalltalk kan være indgangbønnen til en mere tæt samtale.

Som danskere har vi en kultur, der betyder, at vi ofte taler med de mennesker, vi kender i forvejen. Simone Lemming Andersen gør op med den danske kultur, som i sin natur ikke er opsøgende. For det kommer der ikke nye ordrer eller samarbejdspartnere ud af.

Få succes i netværk er en god, praktisk og meget anvendelig bog om at netværke, så du får succes - uanset om du er selvstændig eller er ansat. Rådene er konkrete og lige til at bruge. Køb den til dig selv - eller giv den til en, der gerne vil være endnu bedre til at netværke.

Hvis du vil læse mere om forfatteren eller købe bogen billigere end hos boghandleren: 

www.strategisk.dk

Få succes i netværk - Simone Lemming Andersen - BOD - fra 149 kr.  hjemmesiden

Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version