24/06-2009

50+ og nystartet


50+ og nystartet
Er du over 50, er det ikke for sent at starte din egen virksomhed. Bogen er en praktisk hjælp til den modne, som på en professionel måde vil forberede sig til springet til egen lille virksomhed. For, som det hedder i 50+ og nystartet: "Engang imellem er man nødt til at fyre sin arbejdsgiver!"

Den første del af bogen består af 11 interviews med 11 mænd og kvinder, der deler deres overvejelser, faldgruber, glæder og erfaring. Det er en god måde at begynde bogen på, fordi det giver et indblik i, præcis hvor forskellige og mangesidede vi er uanset alder, også når det drejer som om at drive en lille virksomhed. Det er inspirerende at læse andre overvejelser.

Så rykker bogen op i et andet gear, hvor serviceeftersyn, 10 års planer og en lang række andre ting, det er værd at tænke over, når man har en virksomhedsejer liggende på spring i maven.

50+ og nystartet kommer hele vejen rundt med med økonomi, budget, pension, a-kasse, sygdom og efterløn. Bogen kommer også ind på det sikkert kildne spørgsmål: Hvor længe kan du blive ved ?

Denne bog er et fund for enhver, der gerne vil starte en lille virksomhed. Med den i bagagen vil din virksomhed komme bedre og hurtigere for start.

Hvis du vil se en startplan, der viser hvad du med fordel kan gennemgå, inden du startet, eksempler på hvordan du udfylder en 10 års pan eller  helikopterperspektiv på din egen 10 års plan, kan du gøre det via bogens hjemmeside:  

www.50plusognystartet.dk

50+ og nystartet - Abelone Glahn - Børsen - 249 kr.

Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version