01/07-2009

Grønne proteiner


Grønne proteiner
Grønne Proteiner præsenterer et mangfoldigt univers af fristende retter og lækkert tilbehør. Maden er nem at tilbered, smager herligt og styrker din sundhed. Den er nærende, fiberrig og er med til at stabilisere dit blodsukker. Lær at lave vellykket, skøn og sund mad med proteinrige bønner, linser, ærter og sojaprodukterne tofu og tempeh.

Grønne Proteiner er mad med omtanke. Her går velsmag, sundhed og miljøhensyn op i en højere enhed - fremstilling af grønne proteiner bidrager ikke til den globale opvarmning i nær samme grad som kødproduktion. Find hurtigt ud af hvad du kan sætte på menuen, hvis du vil følge både klimaeksperters og ernæringsforskeres råd om at spise mindre kød.

Opskrifterne kan bruges som supplement til - eller erstatning for kød. Tiltrængt nyt til livsnydere og alle, der ønsker en sund og bæredygtig livsstil.

Grønne proteiner - Lisbeth Tordendahl - Olivia - 250 kr.

Tilbage




© 2000 - 2017 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Præstetoften 2, Øster Egesborg 4735 Mern | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version