10/08-2009

Katsas fortælling


Katsas fortælling
Katsa er 19 år - og har været i stand til at slå folk ihjel med sine bare næver siden, hun var otte. Hun bor i i de syv kongeriger, hvor der en sjælden gang fødes et menneske med særlige evner, kaldet talentianer.

Talentianere er frygtet og udnyttet, og særligt Katsas, hvis onkel, Kong Randa,  forventer hun laver hans beskidte arbejde som tortur og at straffe fanger. Men så møder hun en mystisk fremmed, Po, der også er talentianer - og han udfordrer hende som den første nogensinde i en kamp. Katsa forelsker sig i Po, som i virkeligheden er en prins. Sammen finder de ud af sandheden om deres liv, hinanden - og den fare der langsomt, men sikkert spreder sig i kongeriget.

Katsa fortælling, som er 1.bind i en serie,  er Kristin Cashores debut som fantasy-forfatter. Bogen kommer omkring vigtige eksistentielle spørgsmål om (mangel på )samvittighed, kærlighed - og den rejse vi alle skal igennem her i livet: at finde ud af hvem vi i virkeligheden er.

Bind 2 - Bedrageren - udkommer til september.

Katsas fortælling - Kristin Cashore - www.tellerup.dk - 148 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version