10/08-2009

Stensmelterne


Stensmelterne
Evi forlader Kamur sammen med Torn og søster Rosentorn for at begynde sin oplæring i stenmagi. Netop hjemvendt til Spiralcirklens Tempel bliver hun modvilligt tvunget med på en rejse til en af Flagermusøerne, hvor søster Rosentorn skal finde ud af hvorfor planter og dyr er begyndt at dø.

Evi er kun med for at lytte og lære, men hun kan ikke holde sig i ro, og sammen med sin gode ven Luvo, et levende væsen skabt af bjergenes inderste kerne, opdager hun at den fare der truer øen og dens befolkning er langt større end man hidtil har troet – og at hun og Luvo måske er de eneste der kan redde både øen og dens befolkning ...

Tamora Pierce er en kendt og elsket fantasy-forfatter, ikke bare i udlandet, men også i Danmark, hvor dedikerede fans har oprettet en hjemmeside med hendes navn, hvor bøger og alle detaljerne diskuteres ret livligt. Det er måske en af grundene til, at Tamora Pierce er udkommet med næsten 30 bøger på dansk.

Stensmelterne udspringer af Spiralcirklens Tempel - et udgangspunkt en række af de andre bøger også har. Men man behøver ikke at have læst de andre bøger for at nyde denne. Og nyder man denne bog, er det godt at vide, at den blot er den første i en serie.

Stensmelterne - Cirklens Lærlinge 1
  Tamora Pierce - www.tellerup.dk - 198 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version