10/08-2009

Vindens navn & Dragedræberen


Vindens navn & Dragedræberen
Dette er historien om den mystiske kromand, der til en kronikør fortæller sin historie fra han som 8-årig begynder oplæringen hos arkanisten Abenthy, som 12-årig som den eneste overlever massakren på den omrejsende gøglertrup, hans far leder, til han efter 3 år som gadebarn består optagelsesprøven til universitetet, hvor han allerede efter få dage begynder at skabe sig et legendarisk navn.

I Dragedræberen er Kvothe er blevet en ung mand, og han studerer ved universitetet. Han begynder at optræde med sin lut og møder den gådefulde Denna. Sammen med hende er han på jagt efter de chandrianere, som i sin tid slog hans forældre ihjel, og han vinder det første af sine tilnavne: Dragedræberen.

Bøgerne er Patrick Rothfuss debut som fantasyforfatter. I virkeligheden er det kun en bog - på engelsk. Man da den var 700 sider, har Tellerup klogeligt delt den i to. Men eftersom det reelt er en bog, er den også anmeldt som sådan.

Rothfuss har skabt en rig og realistiske historie i denne roman. Han er desuden i stand til at trække læseren ind i historien med en genkendelig og tryg historie, indtil han trækker gulvtæppet væk under den trygge og genkendelige - og dét gør, at man bliver endnu mere hooked.

Vindens navn & Dragedræberen - Patrick Rothfuss - www.tellerup.dk - 198 kr pr. stk.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version