17/08-2009

Sundhedshåndbogen


Sundhedshåndbogen
Sundhedshåndbogen er din nøgle til et godt helbred, mere energi og vitalitet. Test dig selv og find frem til dine helt personlige behov. Ved at betragte livsstil, kost og stofskiftetype kan du spore årsagerne til f.eks. nedsat energi, stress, ophobede giftstoffer, allergi og en lang række andre skavanker. Gennem de rette vitaminer, mineraler og urter styrkes din krop og dens selvhelbredende potentiale, så du kan forbedre din almene sundhedstilstand.

Ud over skavanker som stress, overvægt og ´forgiftning´ pga. usund levevis gennemgås en lang række tilstande og sygdomme og de mangel-tilstande og ubalancer, der ligger til grund. Gennem udførlig oversigt over kostterapier og -tilskud, vitaminer, fedtstoffer, kulhydrater og proteiner, mineraler og urter, test af vaner og stofskifte mv. bliver man ledt i den mest hensigtsmæssige retning, så man kan finde frem til sine egne individuelle behov og styrke og frigøre kroppens eget potentiale til selvhelbredelse.

Bogen hviler på naturopatien, som er en holistisk sundheds- og sygdomslære, og indeholder en guldgrube af information for det sundhedsbevidste menneske, der ønsker selv at gøre en forskel.

Marianne Palm og Pernille Lund er bl.a. naturo­pather og brevkasseredaktører. De deler ud af deres viden og de erfaringer, de har oparbejdet gennem henholdsvis 30 og 25 år i naturmedicinens tjeneste.

Sundhedshåndbogen - Marianne Palm & Pernille Lund - Borgen - 249 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version