18/08-2009

Det sidste suk


Det sidste suk
Lige i hælene på sin fejrede debut 18 sekunder vender George Shuman tilbage med endnu en bemærkelsesværdig  krimi om efterforskningskonsulent Sherry Moore – en blind kvinde med en uhyggelig evne til, når hun rører et ligs  hånd, at se de sidste sekunder i den dødes liv. 

En skånselsløs seriemorder med en utænkelig metode har efterladt  et spor af torterede, myrdede kvinder i det vestlige Maryland og er  åbenbart gået under jorden i Pennsylvanias bagland. Uden spor  eller tegn på mistænkte må efterforskerne henvende sig til den  nu berømte blinde, synske Sherry Moore, en kvinde, hvis talent  vækker skepsis, men hvis resultater er uden lige.  

Under efterforskningen af denne sag udsættes hun for de værst  tænkelige og mest skræmmende scener. Men da morderen kender  hendes metoder, holder han sin identitet lige uden for hendes  rækkevidde, indtil hun beslutter at byde sig direkte til for ham.  Da forbryderen tager sigte på Sherry, må denne tilsyneladende  hjælpeløse kvinde demonstrere en næsten umenneskelig  viljestyrke og kraft i jagten på den gale morder. 

Det sidste suk - George D. Shuman - Jentas -  249 kr.

Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version