25/08-2009

Walker og datter


Walker og datter
Det begynder ved en tilfældighed: Kvinderne køber deres garn og strikkepinde i Georgia Walkers forretning og bliver hængende til en kop kaffe, en hyggesnak, eller bare fordi de ikke har noget særligt at tage hjem til.

På et tidspunkt er strikkeklubben en realitet, og selv om Georgia i begyndelsen har blandede følelser, udvikler den sig til også at være en hjælp for en enlig mor, der må kæmpe for at få tingene til at hænge sammen.

Og hen ad vejen viser det stærke venskab, der opstår mellem kvinderne, sin værdi: Anita, der mistede sin mand, får ny mening med livet, Darwin, der kom for at studere dette mærkelige, gammeldags fænomen med strikkende kvinder, må revidere sin opfattelse, og da Lucie begår en brøler af de helt store, slutter veninderne op om hende og hjælper hende videre.

Dakota, Georgias datter, der hele livet har savnet den far, der svigtede hendes mor, får sig en overraskelse, en overraskelse, som Georgia godt kunne have været foruden, men som alligevel ender med at samle en maske op i livets strikketøj.

Walker og datter - Kate Jacobs - Cicero - 299 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version