26/08-2009

Marions håndbog i mediumskab


Marions håndbog i mediumskab
Hvad er en ånd ? Er det det samme som et spøgelse eller et genfærd ? Og hvad er forskellen på at være et fysisk og et mentalt medie ? Og hvad vil det egentlig sige at være et spiritistisk medie ?

Det er nogle af de spørgsmål, Marion Dampier-Jeans kommer ind på. Bogen er skrevet i et sprog, så den er både let og enkel at læse - også selvom det drejer sig om mere indviklende ting. Opslagene er desuden suppleret med en række personlige beretninger fra Marions liv med ånderne.

I bogen bliver det gjort en del ud af det faktum, at en række mere eller mindre dygtige medier har fastholdt, at mange danske hjem var besat af onde ånder. Det er en myte, som forfatteren gør sit til at pille fra hinanden.

Marion Dampier-Jeans har gjort et stort stykke arbejde ikke kun for at udbrede spiritismen, men også for afmystificere den. Hendes nye håndbog i mediumskab fortsætter i dette spor. Det er både en opslagsbog i, hvad  det vil sige at være et medie - og en god bog at have ved hånden, når en række relevante spørgsmål om ånder, medier og spiritisme presser sig på.

Hvis du vil vide mere, kan du gå ind på Marion Dampier-Jeans hjemmeside, der er en skatkiste af informationer om hendes arbejde og spiritismen i Europa:

www.mariondampier-jeans.com

Marions håndbog i mediumskab - Marion Dampier-Jeans - People's Press - 199 kr.

Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version