26/08-2009

Kontakt med ånderne


Kontakt med ånderne
I denne bog fortæller Allison Dubois om hendes møder med mennesker fra den "anden side" og hendes oplevelser som profilekspert for politiet. Hun fortæller, hvordan det er at leve med disse specielle clairvoyante evner og talenter og om, hvor svært det er at leve et "normalt" liv som mor og hustru.

Hun viser, hvordan det at have accepteret hendes egne clairvoyante evner, derved har accepteret de unikke budskaber fra de afdøde, og hvordan hendes brændende ønske om at hjælpe andre mennesker har hjulpet hende til at finde sit eget liv - et liv dedikeret til søgen efter den ultimative sandhed.

Hendes kontakt med den anden side er præget af nærvær og kærlighed. Og kærligheden er tydelig, når hun på en klar og hjertelig måde giver de efterladte et bevis på, at de afdøde forsat er i kontakt med dem.

Allison DuBois´ unikke historie skabte inspirationen til hit tv-serien Medium, som vises på Tv2 og Tv2Zulu. Serien kom i stand efter, at University of Arizona havde godkendt hendes clairvoyante evner gennem en serie af test.

Kontakt med ånderne - Allison DuBois - Aschehoug - 249 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version