14/09-2009

Coraline


Coraline
Coraline er en graphic novel med farveillustrationer af P.  Craig Russel. Bogen er en blanding af tegneserie, moderne eventyr og gåsehudsfremkaldende gyser; stramt komponeret og fyldt med en elementær og foruroligende spænding, der river læseren med fra første side.Den bygger på Neil Gaimans berømte børnebog Coraline.

Coraline opdager en dør i sit nye hjem, der tilsyneladende ikke kan åbnes. Men da hun keder sig, finder hun nøglen - og åbner døren ind til en anden verden, der ser bedre ud: Hun får masser af gaver, hendes forældre er der, selvom de ser anderledes ud(deres øjne er kun knapper).

Coraline opdager efter en tid, at hun i virkeligheden er fanget - og at hendes rigtige forældre også er fanget. Hun må nu bruge al sin snarrådighed for at slippe ud og redde sine forældre og dermed sig selv.

Det er en spændende og grum historie med tegninger, som både bær' og klær' historien. Den vil både kunne bruges som højtlæsning for de mindre og som individuel læsning for de lidt større børn. Og er du voksen og holder af eventyr, er denne bog lige noget for dig.

Coraline - Neil Gaiman - Høst & Søn - 199 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version