23/01-2007

Bedrageriet med dødehavsrullerne


Bedrageriet med dødehavsrullerne

Var du vild med Da Vinci Mysteriet ? Holder du af bøger med konspirationer i ? Så læs de to forfattere, Michael Baigent og Richard Leighs bog - de to mænd der skrev bogen, der danner baggrunden for Da Vinci Mysteriet. I denne bog, peger forfatterne på, at kirken er gået meget lang i sine bestræbelser på at holde dødehavsrullernes indhold skjult for offentligheden. Hvis du vil vide hvorfor, finder du svaret i bogen.

I Bedrageriet med Dødehavsrullerne afslører de en skandale, som de kalder en af det 20 århundrede største. Dette er historien om, hvorfor op mod 75% af de 800 hebraiske og aramæiske manuskriptier blev holdt skjult for offentligheden.

Først inden for de sidste 15 år har de være tilgængelige for andre end en meget snæver kreds af forskere. Gennem interviews, historiske analyser og studier af selve Dødehavsrullerne, præsenterer forfatterne en alternativ tolkning af kristendommens oprindelse og Det Nye Testamente. Forfatterne peger desuden på, at kirken er gået meget lang i sine bestræbelser på at holde rullernes indhold skjult for offentligheden.

Dette er en bog om arkæologiske synder, akademisk storhedsvanvid, politiske intriger, religiøs storhedsvanvid og mulig kriminalitet. Hvorfor skulle meningkvinde interessere sig for det ?
Af samme grund som Da Vinci Mysteriet har interesseret millioner verden over. Mysterier, løgne og intriger drager altid nysgerrige og videnskabsfolk til at undersøge det vedtagne, for at undersøge "sandheden".

Bedrageriet med dødehavsrullerne af Michael Baigent Richard Leigh - Bazar - 299 kr. 


 


Tilbage
© 2000 - 2020 Vi Kvinder | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version