15/09-2009

Limousineadvokaten


Limousineadvokaten

 Forsvarsadvokaten Mike Haller har kontor på bagsædet af en Lincoln Town Car, der med chaufføren Earl Briggs ved rattet fragter ham rundt i fast rutefart mellem retssalene i Los Angeles. Briggs afdrager på en gæld til Haller for at have skaffet ham en prøveløsladelse for kokainsalg, og han er som mange af Hallers andre klienter - plattenslagere, rockere og pushere - lidet prestigegivende og dårligt betalende.

En dag får Haller en helt ny type klient i nettet, en velhavende Beverly Hills-playboy, der er tiltalt for mord, men som til forskel fra de andre tilbyder ham et honorar, han ikke kan sige nej til. Det er enhver forsvarsadvokats drømmesag, for den ligner mere og mere en frifindelse, efterhånden som nye beviser på mandens uskyld dukker op.

Men da en person meget tæt på ham bliver myrdet, må Mike Haller se i øjnene, at hans evne til at skelne mellem skyld og uskyld har taget ubodelig skade. Nu må han bruge sin kynisk erhvervede indsigt i systemets mange smuthuller til at redde sit eget skind.

 Limousineadvokaten - Michael Connelly - Klim - 299 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version