15/09-2009

Jeg, Adrian Mayfield


Jeg, Adrian Mayfield
1894. Adrian Mayfield er seksten år gammel og utilfreds med sit liv og sit dødssyge job hos en herreskrædder. Da han bliver fyret, begynder han at strejfe rundt i London, på jagt efter sine drømme: Den Store Kærlighed og De Store Penge.

Men det er ikke nemt, når man er født til fattigdom og desuden er til mænd. Slet ikke i Victoriatidens London, hvor hverdagen for de fattige var en kamp om overlevelse, og hvor homoseksualitet var en forbrydelse.

Mødet med en midaldrende kunstner og bøsse giver Adrian nye muligheder for at tjene penge ved at sidde model og for at stifte bekendtskab med de glamourøse kunstnerkredse omkring forfatteren Oscar Wilde. I hvert fald for en tid – indtil hans nye liv trues af skandaler og korruption.

Dette er dels en intens historie om at føle sig anderledes og blive behandlet som anderledes - politiet i London var med de daværende love på evig jagt efter bøsser. Men det er også en grundlæggende spændende og handlingsmættet historie med krimi-overtoner. Adrian hører ikke til blandt verdens bedste børn, men læseren følger ham med forståelse og indlevelse.

Jeg, Adrian Mayfield - Floortje Zwigtman - Borgen - 299 kr.

 


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version