16/09-2009

Pengekuren


Pengekuren

   »Jeg vil faktisk rigtig gerne have mere styr på mine penge og få noget mere ud af dem, jeg tjener. Kan du ikke bare gi´ mig en plan, hvor du helt præcist fortæller mig, hvad jeg skal gøre?«

Rigtig mange kan sikkert nikke genkendende til den situation. Denne bog oplyser op, hvordan du faktisk gør det. Mange  af os er super motiverede til at gøre noget andet med vores penge, end vi plejer, få mere ud af dem, vi tjener og vide mere om vores økonomiske muligeheder og rettigheder. Det er lige præcis, hvad Pengekuren på en let forståelig, sjov og håndfast måde handler om.

I løbet af 5 effektive trin, med personlige cases og massevis af gode øvelser guider Mette-Marie Davidsen, journalist, forfatter, økonomisk brevkasserådgiver i Femina og populær foredragsholder,  dig igennem hele din økonomi, så du hurtigt, effektivt og én gang for alle kan få økonomisk overblik og overskud.

Kort sagt: Penge nok resten af livet! Samtidig får du mange tips og nyttige links, og Pengekuren er derfor også et suverænt opslagsværk, når du har brug for inspiration og professionel sparring om din private økonomi. 

Pengekuren - Mette-Marie Davidsen - Pretty Ink - 249 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version