23/01-2007

Den hemmelige nadver


Den hemmelige nadver

Året er 1497 i Milano. I klosteret Sanata Maria delle Grazie er Leonardo da Vinci i færd med at lægge sidste hånd på maleriet Den sidste nadver. I rom har pavens hof modtaget anonyme breve, som mere end antyder, at alt ikke er, som det skal være med Leonardo maleri. Hvorfor har disciplene ikke glorier ? Hvorfor har Leonardo malet sig selv med ryggen til Jesus ? Og hvorfor bruger han materialer, han ved ikke vil overleve tidens tand ?

Fader Augustín Leyre, kodeekspert og inkvisitor i Betania, bliver sendt til Milano for at finde sandheden. Han skal finde ud af, om det er sandt, at maleriet indeholder blasfemiske og bizarre buskaber. Mens han er i Milana, hærges byen af flere mystiske mord, som alle har forbindelse til Santa Maria delle Grazie.

Har de noget at gøre med Den sidste nadver og Leonardo da Vinci ? Og hvem står bag de gådefulde breve, paven har modtaget ? Pludselig befinder Fader Leyre sig midt i begivenheder af historiske dimensioner - og sandheden om Leonardos mesterværk folder sig ud på forunderlig vis.....

Hvis du vil vide mere om bogen og forfatteren:http://english.javiersierra.com/

Den hemmelige nadver af Javier Sierras - Bazar - 299 kr.


Tilbage
© 2000 - 2020 Vi Kvinder | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version