12/10-2009

Sukkersheriffen


Sukkersheriffen

 38 kg om året. Så meget sukker spiser hver baby, barn, mand og kvinde i Danmark - hvert år. 6 ud af 10 børn spiser dagligt for meget sukker, og sukkeret stjæler pladsen fra den sunde mad. Men hvordan får man lagt indgroede vaner og mønstre om. Det er her Sukkersheriffen kommer ridende ind fra højre...

Bogen giver dig et overblik, som gør det muligt at arbejde med familiens sukkerforbrug. Den giver også masser af veldokumenteret viden, fornuftige argumenter til både børn og voksne, praktiske råd og daglige staldtips. Sukkersheriffen rummer også en lang række opskrifter - nemme ting til børnefødselsdagen og mellemmåltider.

Sukkersheriffen føger Sundhedsstyrelsens anbefalinger, som f.eks. er, at børn under 3 år slet ikke skal have noget sukker. Der er ingen løftede pegefingre eller sure moralske miner i bogen, snarere tværtimod.

Bogens pointe er, at man godt kan spise sukker, men kun i weekenden og til festlige lejligheder. Sukkersheriffen er velskrevet, ret underholdende og meget praktisk anvendelig. Den er en gave til enhver, der gerne vil lave om på familiens sukkervaner og gerne være godt rustet til det nye job - som familiens sukkersherif.

Bogen er flot og sjovt illustreret af Nikoline Werdelin.

Sukkersheriffen - Vibeke Lund & Lene Outzen Foghsgaard - Politiken -250 kr.


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version