12/10-2009

Sophie Dahls frydefulde fristelser


Sophie Dahls frydefulde fristelser
Det er ikke en almindelig kogebog frk. Dahl har udgivet. Hun fortæller historien om sit liv, om sin udvikling fra frodig til fed til slank - og hun fortæller om sit livslange kærlighedsforhold til mad. Et forhold, hvor hun i dag har fokus på at spise sundt, men skønt. Bogen er også fuld af opskrifter, der giver lyst til sporenstregs at gå i køkkenet.

Bogen rummer Sophis 100 yndlingsopskrifter godt krydret med morsomme historier om familiemedlemmer, hendes egen opvækst - også historien om, hvordan hun gik fra frodig til fed til en streg i luften.

Opskrifterne er så smukt fotograferede, at mundvandet står i kø. Sohpie Dahl er helt klart en livsnyder. Det både læser man - og ser på opskrifterne. Hun mener f.eks. det er sexet af være mæt og tilfreds ! Og hvem kan være uenig med hende ?

Det er tydeligt, at bogen er skrevet af en kvinde, der ikke blot går op i sundhed, men også i smag. Forfatteren beskriver sig selv som en vegetar, der spiser kylling og fisk. Måske også derfor er der rigtig mange og rigtige mange gode opskrifter til folk, der gerne vil spise ikke bare sundt, men også godt. Selv opskrifterne på tofu, som ingen vil anklage for at være sexet i sig selv, ser spændende ud.

Sophie Dahls frydefulde fristelser - Sophie Dahl - Gad - 199 kr.

 


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version