23/01-2007

Det stumme broderskab


Det stumme broderskab

Et lig med en afskåret tunge bliver fundet efter endnu brand i katedralen I Torino. En anden mand uden tunge sidder allerede indespærret i byens fængsel. Marco Valoni, der leder efterforskningen, er overbevist om at de talrige indbrud og brandstiftelser i katedralen de sidste hundrede år, hænger sammen med at katadralen huser, hvad millioner af troende mener, er det ægte ligklæde - Jesu ligklæde. Men hvem er de stumme mænd ?

Valonis medarbejder, den skarpsindige historiker Sofia Galloni får færten af et indviklet net af stærke kræfter. Dét leder efterforskningen tilbage til de kristne konger, datidens kejsere, saracenerne, tempelriddere - og fremfor alt nutidens betydningsfulde finansmænd, præster og kulturpersonligheder. Og så går jagten ind på at løse gåden for Marco Valloni, Sofia Galloni med den unge og meget ivrige journalist Ana Jiménez.

Den mest hellige af alle relikvier i den kristne verden har til alle tider været: Det klæde Jesus blev svøbt i, da han blev taget ned fra korset. Romanen følger relikviet i 3 tidsperioder: Jesu egen tid, det Byzantiske riges og i nutiden, hvor forskellige religiøse ordner gør krav på ligklædet - og samtidig gør alt for at bremse den i gang værende efterforskningen af en politimand, en historiker og en journalist.

Det stumme broderskab af Julia Navarro - Bazar - 299 kr.


 


Tilbage
© 2000 - 2020 Vi Kvinder | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version