21/10-2009

Krabaterne i Kongelunden


Krabaterne i Kongelunden
I en helt almindelig kolonihaveforening på Amager tilbringer 10-årige Birger sommerferien med sin familie. Sammen med sin ferieven, Sammy, danner Birger den hemmelige spionklub, Krabaterne. De sætter sig for at opklare, om den uhyggelige frk. Liljendal fra Månestien virkelig er en vaskeægte heks.

Da frk. Liljendal bliver indlagt på hospitalet, får drengene fri adgang til hendes hus. Pigen Eva, den lede haveforeningsformand og en magisk kiste får helt tilfældigt drengene på sporet af ’Landet Bagved’, hvor en hemmelig skat ligger gemt.

Pludselig lander Krabaterne midt i 1001-nats eventyr. Men hvordan kommer de ud derfra? Finder de skatten? Og er det i virkeligheden den, de er på sporet af?

Bogen er en er en sjov og farverig mini-krimi for de 6-11-årige.  Den handler om  venskaber, om pinlige voksne og om glæden ved at tjene flaskepant nok til at købe lakridspiber.

Christine Skou er kendt fra for sin rolle som Karla i DR’s Kaj og Andrea, men er både skuespiller, sanger og børnebogsforfatter. Hun har tidligere udgivet: "Lige børn leger bedst – og andre skæve historier" (nomineret til DR’s Orla-pris) samt "Er jeg stor nu?" og "Hvornår tør jeg"’.

Krabaterne i Kongelunden - Christine Skou - Politiken - 250 kr.

Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version