28/10-2009

Don Quijote


Don Quijote
Det er en usædvanlig og flot udgave af den berømte historie om den panserklædte ridder, der har læst lidt for mange romantiske ridderromaner. Den ukuelige fantast drager derfor på sin stolte krikke Rosinante sammen med sin bondesnu og jordnære væbner Sancho Panza omkring i 1600-tallets Spanien. Undervejs kæmper adelsmanden utrætteligt mod indbildske fjender, vindmøller, ondsindede troldmænd og meget andet for at udøve gode gerninger, opnå evig berømmelse og vinde sin elskede.

Der er tale om en Graphic novel, hvor der er tegninger på hver side, nogle gange som en ramme, andre gange en fuld illustration. Og illustrationerne løfter denne klassiske fortællinger til noget ud over det sædvanlige.

Chris Riddels tegninger viser, særdeles kreativt, ikke bare hvad der sker, men også hvordan Don Quijote forestiller sig f.eks. vindmøller ser ud. Det giver nogle komiske og fantastiske tegninger. Bogen kan på grund af de mange tegninger og det genfortalte moderne sprog, læses af børn fra 8 år og voksne. Den fortjener et stort publikum.

Don Quijote - Martin Jenkins & el de Cervantes - Carlsen - 349 kr.
Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version