03/11-2009

Mad til rigtige mænd og deres koner


Mad til rigtige mænd og deres koner
Kokken Henrik Christensen har altid været usædvanlig begejstret for mad - også i sådan en grad, at det begyndte at kunne ses på sidebenene. Henrik meldte sig derfor til DRs projekt "By på skrump", hvor hele Ebeltoft vejledt af ekspert i livsstil Chris MacDonald, fik mulighed for at vende vanerne på hovedet og begynde på en frisk.

I dag er Henrik mange kilo lettere takket være masser af motion - og ikke mindst god og spændende mad. For når man sætter en kok på slankekur, er det altså ikke nok med to gulerødder og et salatblad!

Bogen rummer sunde, enkle og velsmagende opskrifter - men også med retter, der har fulgt Henrik i mange år som kok, og som smager så englene synger. For Henrik som selv siger: "Der er hverdag, og så er der fest, og livet bliver sgu for kedeligt, hvis man ikke har lov til at plukke fra alle hylder".

At spise god mad er en glæde ikke en synd, bogen rummer både  klassikere som boeuf bourguignon og de mest vitaminstruttende retter som ristet fisk med rodfrugter og hvedekerner.

Mad til rigtige mænd og deres koner - Henrik Christensen - DR - 249 kr.

Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version