16/11-2009

Et bryst fattigere - en indsigt rigere


Et bryst fattigere - en indsigt rigere
Det er en vigtig bog, Lene Brandt har skrevet. Den er renset for store mængder af fakta om brystkræft - og det er faktisk bogens styrke. Bogen giver et godt indblik i, hvad det vil sige at blive ramt at brystkræft og miste et bryst med alle de følelser, det involverer.

Vi er med i hele det 2-årige forløb med to operationer og behandling på Rigshospitalet. Bogen er personlig uden at blive privat. Og så er den prydet af forfatterens malerier skabt undervejs, som i sig selv er hele bogen værd. Malerier er faktisk så flotte, at man overvejer at begå vold mod bogen, sprætte den op og indramme dem.

Bogen vil være en stor hjælp til andre brystkræft-ramte - og deres familie, som med denne bog får indblik i de mange følelser og tanker, der følger med en så alvorlig diagnose.

Det to år lange behandlingsforløb har tilmed givet Lene Brandt en større forståelse for, hvordan hun nu vil leve resten af sit liv. Det er hendes mission at vise, at man kan komme igennem en så voldsom sygdom med menneskeligheden i behold. Det demonstrerer bogen til fulde.

Hvis du vil vide mere om forfatteren og malerierne:

www.lene-brandt.dk

Et bryst fattigere - en indsigt rigere - Lene Brandt - Siesta - 199 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version