20/11-2009

Lykkelig nu med positiv kommunikation


Lykkelig nu med positiv kommunikation
Din indre dialog og måden, du taler med andre mennesker på, er afgørende for din trivsel. Vores liv består af kommunikation – dagen lang kommenterer, vurderer og bedømmer vi vores oplevelser, vores omgivelser og os selv.

Og denne "selv-snak" kan være enten positiv og opmuntrende eller negativ, kritisk og fordømmende. Budskabet er, at du først bliver virkelig lykkelig, i det øjeblik du begynder at kommunikere på en måde, der støtter dig i at være autentisk og leve det liv, du inderst inde drømmer om.

Bogens 10 lykkeråd inspirerer dig til at vende blikket indad, prioritere din egen lykke og kommunikere positivt og effektivt. Du lærer at blive bevidst om dine indre overbevisninger og mønstre, og hvordan de smitter af på, hvad du fortæller dig selv og andre – om dig selv!

Og ikke mindst får du konkrete og enkle redskaber til at kommunikere bedre og ændre det, du vil ændre i forholdet til dig selv og mennesker omkring dig. Efter hvert kapitel er der øvelser, så du let kan gribe fat i selvudviklingen og den positive kommunikation.

Lykkelig nu - Rikke Dinnetz - Politiken - 250 kr.

Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version