23/11-2006

Identitetskoden


Identitetskoden
Identitetskoden viser, hvordan man kan afkode sin identitet ved at besvare 8 essentielle spørgsmål og derigennem opdage sit formål med livet.

Larry Ackerman abonnerer ikke på den meget udbredte New Age-holding, at man kan tænke sig lyserødt og positivt til hvadsomhelst. Han mener heller ikke,  at vi kan blive alt, hvad vi vil, så længe vi arbejder længe nok og hårdt nok. Det er både usandt, forvirrende og frustrerende og det afholder os fra at gøre det, som vi er bestemt til at gøre. Det, som vi er bestemt til at gøre, er kodet ind i vores identitet.


I lighed med vores genetiske kode, giver Identitetskoden os et komplet kort over, hvordan vi er designet til at leve og ved at besvare de 8 spørgsmål lærer man at finde sin sande identitet, hvad der gør en speciel, om der er et mønster i ens liv, og hvor man er på vej hen.


Derved bliver ens identitet det grundlag, hvorpå man kan tage ægte, meningsfulde beslutninger om, hvilket arbejde der er det rigtige for en, hvordan man opbygger og vedligeholder de venskaber og forhold, der betyder noget, og hvilke interesser og hobbyer man kan finde mening i.


Larry Ackerman er direktør i det internationale brand consulting firma Siegel & Galer og betragtes som den førende autoritet inden for identitetsbaseret ledelse, personlig identitetsudvikling og skabelse af virksomhedsidentitet.


Identitetskoden af Larry Ackerman - Aschehoug - 229 kr.


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version