23/11-2009

Det vågne menneske - En Guide Til Sindets Kraft


Det vågne menneske - En Guide Til Sindets Kraft
Ser du virkeligheden som den er - og lever du i harmoni med den? Eller lader du dig styre af dine tanker, følelser og urealistiske forventninger? Forstår du sindets kraft og bruger du det med omtanke? Er du til stede i nuet? Er du lykkelig nu uden nogen grund - eller er din lykke afhængig af andre mennesker og ydre omstændigheder? Er du vågen?

Den store revolution indenfor selvhjælpsbevægelsen er den voksende bevidsthed om sindets kraft og hvordan det påvirker alle områder af vores liv. En revolution som Barbara Berger i årtier har været med til at bane vejen for.

Det vågne menneske forstår sindets kraft og bruger det bevidst og konstruktivt til at forbedre alle områder af livet. Og sindets kraft har optaget Barbara Berger gennem de sidste 15 år, fra selvhjælpsklassikeren Vejen til kraft - fastfood for sjælen til hendes seneste bestseller Er du lykkelig nu?

Budskabet er enkelt: hvis du lærer, hvordan sindet fungerer, kan du bruge det til at styrke dit selvværd og slippe dine bekymringer. Berger introducerer 10 mentale love og viser hvordan du kan integrere dem i vores hverdag.

Det vågne menneske - Barbara Berger - Lindhardt og Ringhof - 269 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version