28/11-2009

Healeren


Healeren
Rom år 33. Den gamle og gale kejser, Tiberius modtager et brev fra kommandanten i Capernæum ved Geneserath sø. Han beretter om uforklarlige hændelser, som befolkningen er optaget af, en healer som udfører bemærkelssesværdige handlinger, bl.a. har han netop helbredt kejserens gode ven, som led af en grim sygdom.

Tiberius lider af en øjensygdom, der truer med at gøre ham blind. Han sender derfor skuespilforfatteren Publius Naso af sted. Publius Naso, er ikke begejsret for opgaven, men alligevel lettet. Han var bange for at blive henrettet på baggrund af nogle satiriske kommentarer i sit seneste værk. Naso skal finde healeren og rappotere hjem til den syge kejser.

Hans hustru, Clodia, der har set sin mand blive arresteret af kejserens soldater, går til Roms politichef for at finde ud af, hvad der sket med hendes mand. Politichefen tilbyder, at hun kan slå følge med sin mand - mod at hun rapporterer alt tilbage til ham. Politichefen rapporterer direkte til Caligula, kejserens vanvittige og magtgale stedsøn.

Der er intriger, mord, overfald og magspil altimens man som læser kommer tættere og tættere på healeren, hans liv og især hans sidste timer.

Healeren - Erik Juul Clausen - Hovedland - 199 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version