04/02-2007

Gør Det Selv - Gamle Huse


Gør Det Selv - Gamle Huse

Gamle huse er populære. Flere og flere viser stor interesse for at bevare de gamle huses oprindelige udseende og særpræg. Men hvis man ikke istandsætter med omhu, moderniserer nænsomt med respekt for husets stil og oprindelige materialer, kan det gå grueligt galt. Men der er hjælp at hente i Gør Det Selv - Gamle Huse.

Bogen giver en grundig gennemgang af huses stilarter og særpræg, der knytter til den periode, de er bygget i. Der er en særdeles grundig og detaljeret gennemgang af originale byggematerialer og deres egenskaber. Også typiske nedslidninger og skader på alle husets dele sættes under lup - fra et helt tag til et enkelt gulvbrædt. Desuden kan du læse om, hvordan du reparerer og istandsætter netop dit hus - med smukkere maling eller en anden overfladebehandling f.eks.

Gør Det Selv - Gamle Huse er spækket med fotos af huse og deres detaljer, og er dermed ikke kun en vejledning i istandsættelse og vedligehold, men også en inspirationsbog.

Gør Det Selv - Gamle Huse af Flemming Rasmussen - Politikens - 299 kr.

Mange arkitektoniske og kulturhistoriske værdier går tabt, fordi ikke alle husejere ved, hvordan deres hus eller lejlighed skal repareres eller vedligeholdes. Videns- og Rådgivningsorganisationen Bygningskultur har netop udvidet deres service med en Bygningsplejeguide. I den er der hjælp at hente om historie og huses sjæle, men også henvisninger til håndværkere specialisereret i gamle huse. www.bygningskultur.dk 


Tilbage
© 2000 - 2020 Vi Kvinder | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version