02/12-2009

Claus Meyers salatværksted


Claus Meyers salatværksted
Med udgangspunkt i de fire årstider er 80 opskrifter på enhver tænkelig form for salat.

I foråret byder Meyers bl.a. på en salat af rå spidskål og asparges i vinaigrette med kørveldrys, spinatsalat med bacon, croutoner, æg, sennepsdressing og bagte, nye rødbeder med citron, krydderurter og sprød parmesan.

Sommerens salater er lette og grønne som fx salat med gedeost, fennikel, mynte og melon, eller radicchiosalat, jordbær, balsamico og peber samt en toscansk brødsalat.

Efteråret og vinteren tager udgangspunkt i sæsonernes råvarer, og her finder man bl.a. opskrifter på en tangsalat, en salat af bagte persillerødder vendt i grønkålssalsa serveret med letrøget kompot af persille og en pæresalat med grønkål, blåskimmelost og valnødder.

Foruden alle opskrifterne indeholder bogen forskellige afsnit om dressinger, tilbehør, olier og eddiker.

Claus Meyers salatværksted - Lindhardt & Ringhof - 269 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version