02/12-2009

Alle kan lære at lave mad


Alle kan lære at lave mad
Med sin nye kogebog inviterer Jamie nybegyndere og øvede med i sin nye madbevægelse med budskabet: Alle kan lære at lave mad på 24 timer - lær og lær fra dig!

Jamie Oliver har søsat sin egen madbevægelse med budskabet: Lær og lær fra dig. For Jamie er dét at lave god, nærende mad noget, som alle har krav på at lære, så du kan passe godt på sit helbred og sin familie.

Missionen med madbevægelsen er, at lære folk at lave ordentlig mad på bare 24 timer og derefter få dem til at give deres viden videre til andre, så de gode kogekund-skaber kan spredes som ringe i vandet. Jamie derfor taget til Rotherham i Nordengland for at lære indbyggerne at lave mad fra grunden frem for at servere junkfood.

Gennem bogen følger vi indbyggerne og deres erfaringer med at lære kogekunsten, samtidig med at vi får serveret masser af retter, som er nemme at gå til.

Bogen indledes med et kort afsnit om godt køkkengrej og gode basis råvarer at have i køkkenet. Bogens kapitler dækker alle dagens måltider med retter som britisk morgenmad, burgere, wokretter, curries, grønne salater, pier, helstegt kød, grøntsagsretter, fisk samt is og kager.

Inspirationen er hentet fra især indisk, italiensk og engelsk madtradition og blandet med Jamies moderne tilgang. Alle opskrifter er grundigt forklaret og gennemillustreret med formidable trin for trin-illustrationer.

Alle kan lære at lave mad - Jamie Oliver - L & R - 299 kr.

Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version