07/12-2009

Kreativitetens psykologi - Hvad du som kreativ bør vide om dig selv og din psyke


Kreativitetens psykologi - Hvad du som kreativ bør vide om dig selv og din psyke
Kreativitetens psykologi er en brugsbog til kreative medarbejdere, erhvervsfolk, entreprenører, kunstnere, iværksættere, reklamefolk og andre, der bruger deres kreativitet professionelt og gerne vil kunne blive ved med det.

Det er en bog, der fortæller om de psykologiske mekanismer bag kreativiteten. Kreativitet er det råstof, der skal bære vores fremtid videre, og derfor er det mere end nogensinde vigtigt, at vi forstår kreativitetens væsen.

Hvad der skal til for at bevare sin kreativitet, hvorfor vi får blokeringer, og hvordan vi kan opbygge gode arbejdsbetingelser, når vi skal samarbejde og ideudvikle sammen med andre kreative eller andre samarbejdspartnere i det hele taget.

Bogen er baseret på psykologi, psykoanalyse, case stories og kunstnerberetninger og giver læseren en forståelse af, hvilke psykiske mekanismer, der ligger bag det kreative sinds veje og vildveje. Bogens hovedpåstand er, at der ingen anden vej er, end at stå ved sit udtryk og være loyal overfor sin kreative interesse. Den kommer med konkrete bud på, hvordan man bedst gør det overfor sig selv, sine nærmeste og de mennesker, man arbejder sammen med.

Kreativitetens psykologi - Thea Mikkelsen - Nyt Nordisk - 249 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version