07/02-2007

Mærk livet


Mærk livet

 Hvordan får man fire elefanter ind i en folkevogn ? Hvordan får man krævende erhvervsarbejde, alenemorrolle, parforhold til fordringsfulde mænd, spirituelt samvær, videreuddannelse og følelsesliv til at gå op i en højere enhed ?

De fleste mennesker længes efter ro, men når der pludselig bliver stille omkring os, og muligheden for et tiltrængt åndehul opstår, fylder vi det straks med aktivitet. Det er nemmere at identicere sig med aktivitet end at vende opmærksomheden indad - selvom den vigtigste relation vi har i livet er  - til os selv.

Dén relation er forudsætningen for enhver anden relation - partner, børn, venner, karriere. Når vi savner og længes, uanset hvad det er vi savner, er det i virkeligheden en længsel efter at komme i kontakt med os selv.

Og hvordan er det så man lige gør det ? Bettina Vilmun har rejst ud i verden for at finde svarene på dét spørgsmål og talt med Eckhart Tolle, Ole Vadum Dahl, Daniel Goleman, Richard Moss, John Welwood, Peter Russel og Katherine Ingram.  

Det er der kommet en spændende bog ud af, der beretter enkelt og ligefremt om det svære i livet - at elske med nuet og blive mere nærværende i dit liv.

 Mærk livet af Bettina Vilmun - Bazar - 249 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version