07/02-2007

Stress af


Stress af

Føler du dig ofte udkørt og under pres? Er du oppe mod umulige deadlines på arbejdet, og føler du dig ikke i stand til at klare det, som du plejede? Har du tit hovedpine og kroniske smerter i nakke og skuldre? Og har du ikke sovet ordentligt i ugevis? Nikker du genkendende til nogle af disse symptomer, er du sandsynligvis stresset.

Stress af er en håndbog, der hjælper dig med at finde frem til, hvad der forårsager stress i dit liv. Den giver en række nyttige redskaber, øvelser og råd, som du kan bruge til at forstå og håndtere din stress, og på den måde blive et nyt og stressfrit menneske – med livsglæde og balance i dit liv.

Bogen viser og beskriver en række øvelser indenfor bl.a. yoga, meditation, reiki, zoneterapi, aromaterapi, feng shui, pilates, NLP og visualiseringsteknikker som kan afhjælpe stress.

Der gives gode råd til, hvordan man kan ændre sit arbejdsliv og tilpasse sin livsstil, så man undgår stress i løbet af en travl dag. Stress handler også om at ændre sove- og spisevaner og indarbejde motion i hverdagen. Opdag hvordan stress kan smitte og blive endnu en dårlig vane – som en ond cirkel, der fører til mere stress - bogen lærer dig at bryde vanen og viser hvordan du slipper af med onde cirkler.

Stress af - Jonathan Hilton - Olivia - 199 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version