07/02-2007

Stop uret - i form efter 40


Stop uret - i form efter 40

Selv om vi passer godt på os selv, ændres vores krop, og det mærkes især efter 40-års fødselsdagen. Det skyldes delvis alderen, men måske er det år siden, man sidst dyrkede motion, og garderoben kan være gået et par størrelser op siden man var i 20’erne.

Stop uret – i form efter 40 tager hånd om stress, vaner, livsstil, tid og ikke mindst at skabe en flottere krop efter de 40 – eller vedligeholde den. Bogen bygger på Bettina Borgs fem livssøjler: fysisk aktivitet, ernæring, helbred, skønhed og mental sundhed. Indenfor motion foreslår forfatteren forskellige fysiske aktiviteter, der holder kroppen ung, og her er hele træningsprogrammer for bl.a. gang og løb, styrketræning, pilates og yoga.

Stop uret – i form efter 40 handler om ændringer og forebyggelse. For sandheden er, at selv om det kan være svært at forstå det, så ændrer vores krop sig. Men hvorfor lade stå til og forfalde, når det er muligt at få uret til at gå lidt langsommere? Selv om man føler sig mere succesfuld i det private og professionelle liv end nogensinde før, ser ens spejlbillede højst sandsynligt anderledes ud.

De effektive livsstilsændringer i Stop uret – i form efter 40 vil hjælpe dig til at få kontrol over ældningsprocessen og bane vejen for et aktivt liv i 50’erne, 60’erne og 70’erne.

Stop uret - i form efter 40 - af Bettina Borg - Olivia - 249 kr.


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version