19/04-2010

Mit livs kamp


Mit livs kamp
Da Lene Gammelgaard besluttede sig for at adoptere og blev godkendt som adoptant, troede hun, at det blot var et spørgsmål om tid, før hun ville blive mor. Det skulle vise sig, at hun som ingen før bogstaveligt talt måtte tage sagen i egen hånd og gå sine egne veje.

Lene Gammelgaard blev kendt som den første danske kvinde, der besteg Mount Everest, og hun skrev sidenhen en international bestseller om bedriften. Dengang måtte hun kæmpe for sit liv. Nu gjaldt kampen hendes lille adoptivdatter fra Nepal.

Mit livs kamp er historien om en adoption, der gik i stå, før den var kommet i gang. Om en kvindes fjorten måneder i Katmandu, hvor hun fik brug for al den viljestyrke, tålmodighed og udholdenhed, hun havde lært sig som bjergbestiger. Men det er også den rørende historie om hendes første møde med sin datter, om et barn, der åbner og udvikler sig og om et skrøbeligt mor-barn-forhold, der bliver til den største kærlighed.

Mit livs kamp - Lene Gammelgaard - Politiken - 250 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version