19/04-2010

Der hvor man vakler


Der hvor man vakler
Vi kender alle til kriser i vores liv. øjeblikke, hvor vi er alene med krisen, vakler og ikke ved, om vi vil falde eller blive stående og komme videre.

Her fortæller syv markante mænd befriende åbenhjertigt om sådanne øjeblikke og om de følelser, det har vakt.

Hvad følte Klaus Riskær gennem 16 års retssager, og da det var sværest under konkursen? Hvordan var det at være Benny Andersen i de unge år, hvor han fik stribevis af afslag og endte med en depression? Hvordan har Anders Fogh Rasmussen klaret Muhammed-krisen, EU-forhandlingerne og det daglige pres som landets statsminister? Hvad gør en ung filminstruktør som Thomas Vinterberg med opstigning til verdenssucces og nedturen, som måtte komme?

Hvordan var det for Jes Dorph-Petersen at sidde med sceneskræk og gå på skærmen i de første år? Hvordan fandt Bjørn Lomborg sit indre fodfæste gennem ti års hård mediekritik, der kulminerede i anklager om fusk? Og hvordan kæmper man sig som Morten Sabroe tilbage til samfundet efter tolv år med en madras og en skrivemaskine som eneste ejendele?

Dette er syv vidt forskellige livshistorier med hver deres særlige drama fortalt til journalist Tim K. Christensen. Fælles er følelserne, når livet er svært. Fælles er, at man lærer af det.

Der hvor man vakler -  Tim K. Christensen - Borgen - 299 kr.

Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version