12/03-2007

Sjælehentning


Sjælehentning

Har du mistet en del af din sjæl, kan livet blive sværere, end det behøver at være. Traditionelt har det været shamanerne, mænd og kvinder, der har "rejst" for at finde og hente sjælen hjem igen. Denne bog guider dig igennem processen, så du får mulighed for at gøre det selv. Det er en metode, der giver overraskende gode resultater og samtidig er den meget enkel.

I mere end 25 år har antropologen og psykologen Alberto Villoldo studeret de sydamerikanske indianere. I denne bog åbner han for viden om de shamanistiske metoder, og præsenterer dem så klart og enkelt, at man i løbet af få indre rejser kan opnå resultater som det inden for de mere traditionelle behandlingsformer kan tage flere år at nå frem til.

Villoldo mener, at vi via shamanernes healingsmetoder kan slippe forestillingen om en fastlåst skæbne og i stedet finde vores individuelle bestemmelse.

Villloldo har desuden oprettet kurser og et egentlig uddannelsesforløb i shamanisktiske healingsteknikker. Kurserne kan tages i USA, men også i Sverige, England, Irland og Holland. Læs mere på www.thefourwinds.com


Sjælehentning af Alberto Villoldo - Borgen - 249,95 kr.
 


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version