23/11-2006

På loppejagt for 700 kr.


På loppejagt for 700 kr.

Loppemarkedsjagt er en efterhånden blevet en nationalsport i Danmark. Lysten til at finde rigtigt retro, vintage tøj eller genbrugsting, der ikke har udtjent sin værnepligt. Der er også gået mode i at finde og istandsætte loppefund. Damebladene bugner af artikler om indretning med dem. Interessen er nu så stor, at for stadigt flere danskere er det en flittig fritidsfornøjelse at gå på loppemarked.


For en vaskeægte ”loppist” er det nemlig en sand nydelse at gå fra stand til stand og lade blikket glide hen over slidte møbler, lasede bøger, kitsch og karafler. Og så er der spændingen ved, om man mon netop denne gang vil gøre et fund. Lykkes det at slæbe af med en fin kande eller en designer-stol til spotpris, giver det et ganske særligt indre kick, der varer ved længe efter.


Tag med Mariette Tiedemann rundt på markederne og se, hvad man kan få uden at bruge en formue på sin samlermani: teaterkikkerter, Rich’s-albummer, juletræspynt, fyldepenne og meget mere. I alt 22 kapitler, hvor man både får historien bag genstandene og masser af gode tips, så du ikke snyder sig selv.


På loppejagt for 700 kr af Mariette Tiedemann - Aschehoug - 199 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version