12/03-2007

Sneblomst og den hemmelige vifte


Sneblomst og den hemmelige vifte

I det 19. århundrede i Kina, fik små piger snøret deres fødder ind, og kvinderne levede i næsten total isolation bag hjemmets fire vægge. Derfor udviklede kvinderne i en fjern Hunan-provins en hemmelig kommunikationskode kaldet 'nu shu'.

Sneblomst sender et digt, skrevet på en silkevifte, til Lily, bliver det Lilys introduktion til 'nu shu', og deres venskab forsegles i en alder af kun syv år. I takt med at årene går med sult og oprør, reflekterer de nu unger piger over arrangerede ægteskaber, ensomhed og glæder og sorger ved at være mor. De finder trøst hos hinanden og udvikler et særligt bånd, som gør dem til sjælevenner. Men så opstår der misforståelser, hemmeligheder afsløres og deres livslange venskab trues.

Sneblomst og den hemmelige vifte er en international bestseller om kærlighed, venskab og lykke. Den har vundet flere priser og er solgt til udgivelse i over 30 lande.

Lisa See er født og opvokset i Chinatown i Los Angeles sammen med sin kinesiske indvandrerfamilie. Sneblomst og den hemmelige vifte er hendes femte roman. Læs mere på www.lisasee.com


Sneblomst og den hemmelige vifte af Lisa See - Aschehoug - 249 kr.


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version