13/08-2010

Mere energi - Fysisk, Mentalt, Spirituelt


Mere energi - Fysisk, Mentalt, Spirituelt
Kunne du tænke dig mere energi i hverdagen? Handler din hverdag sommetider mere om at overleve end om virkelig at leve? Denne bog viser dig, hvordan du får mere energi – på alle planer. Du vil få viden og inspiration om, hvordan du kan øge din energi og livskraft, så du har overskud til alt det, du drømmer om.

Gitte Koldtoft, der er energi-coach, foredragsholder og medforfatter til bogen ”Wauv-effekten” sammen med Pernille Aalund, fortæller, hvordan du skaber succes på alle livets planer ved at blive din egen energimanager. Hun har skabt sit eget koncept til at få mere energi i livet, og det er det, som hun gavmildt deler ud af. Bogen er fyldt med historier fra det virkelige liv, inspiration og øvelser, der får dit energibarometer til at stige.

I kapitlet ”Energi-mad” skriver Gitte Koldtoft hvilken mad, du skal spise, så du får mere energi, i kapitlet ”Energi-styring”, hvordan du kan lære at styre din tid, så du bevarer mest mulig energi, i ”Nydelsens energi”, hvordan det at tillade nydelsen at være i dit liv, vil give dig overskud, i ”Energi-træning”, hvordan du kan dyrke motion uden at dræne dig selv, i ”Energi-coaching”, hvordan du kan coache dig selv til et mere energifyldt liv.

Gitte Koldtofts bog handler altså ikke kun om krop og motion, men lige så meget om mental, følelsesmæssig og spirituel energi. Hun mener, at for at få det optimale ud af livet, er det nødvendigt at arbejde med sin energi på alle disse niveauer. Gør du det, vil du kunne bevare din energi i top igennem dit liv. Energi er din vigtigste ressource, så sørg for at tage vare på din – hver dag.

Mere energi - Gitte Koldtoft - Nyt Nordisk Forlag - 249 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version