27/10-2010

Knæk sukkertrangen


Knæk sukkertrangen
Hvorfor er det sådan en god ide at give sukkeret en tommelfinger nedad ? Og skal det nødvendigvis forstå sådan, at man aldrig mere skal spise sukker?

Charlotte Hartvig giver dig svarerne og har samlet summen af mange års erfaringer og de sidste nye tricks og redskaber i denne bog. Det giver en potent bog, der kan bruges både af dig, som har en dårlig vane med at spise for meget sukker. Og af dig, for hvem det ikke bare er en dårlig vane, men et fænomen, der forringer din livskvalitet og er tæt på at drive dig til vanvid.

Uden løftede pegefingre, men med masser af gode og konkrete råd, fortalt med et glimt i øjet, få du: Redskaber til at slippe din sukkertrang,

trin for trin vejledning, ernæringsmæssig indsigt og motivationsafklaring.

Men så længe sukker er noget, du ikke kan styre, noget, du tænder på, som var det smukke diamanter eller noget, du vil lyve for at få fingre i, så må løsningen også være følgende: lækre, saftige, sprøde og våde desserter, som er sukkerfri. Derfor indeholder bogen også opskrifter på sprøde kager og kiks, muffins, knas og kugler, mousse og isdesserter, der er kalorieberegnet, så du altid kender dit energiindtag og kan nyde det søde engang imellem – uden at tage på.

Knæk sukkertrangen - Charlotte Hartvig - Politiken - 230 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version