01/11-2010

Byens bedste brød


Byens bedste brød
En brødbog for alle, der kan lide at bage eller gerne vil i gang. Med et hav af opskrifter på brød, som egner sig til morgenmaden, sandwich, eftermiddagsteen eller tilbehør til aftensmaden.

Både boller og store brød; de fine og de grove med masser af kerner; samt de hurtige og de koldhævede, der skal stå natten over for at få en sej krumme. Rugbrød, græskarkerneboller, grove håndværkere, myslistykker, speltbrød, durumbrød, scones, knækbrød, kiks og mange andre. Ekstra bonus er konkrete ideer til, hvordan brødet kan bruges til fx sandwich. 

Rikke har anvendt mange slags mel, også nogle af de nye, spændende meltyper. Nogle bagebøger gør meget ud af indviklede surdejsteknikker, og brødene ligner noget, der kun kan være bagt i en industriovn eller en stenovn på en italiensk terrasse. Med denne bog finder man ud af, at brødbagning ikke er en videnskab, men en nem, billig og hyggelig beskæftigelse, som hele familien får glæde af. 

Rikke Gryberg er uddannet bager og konditor. Har siden 2004 drevet virksomheden Byens bedste kager og har vundet flere priser for sine kager.

Byens bedste brød - Rikke Gryberg - Politiken - 199 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version