04/11-2010

Som brødre


Som brødre
Granville Oliver, en af Washingtons mest magtfulde sorte bandeledere, sidder fængslet, og anklagemyndigheden går efter dødsstraf. Hans efterhånden desperate forsvarsteam har hyret Washington-detektiven Derek Strange til at efterforske beviserne i sagen. Oliver er blevet stukket af sin tidligere højrehånd, Phil Wood, der har slået en handel af med politiet, og et nøglevidne, der måske kan redde hans liv er Woods tidligere kæreste Devra Stokes.

Men Devra prøver med alle midler at komme på ret køl og skabe en tryg tilværelse for sig selv og sin søn. At udtale sig til Strange vil ødelægge den skrøbelige sikkerhed, hun har prøvet at bygge op om sit liv.

Strange og hans hvide makker Terry Quinn blandes ind i en sag, der hurtigt viser sig at rumme kimen til det helt store bandeopgør. Der er andre og endnu mere brutale bandeledere, der står på spring til at tage over efter Oliver. Og Strange overser ting, han burde have været opmærksom på, hvad der får fatale konsekvenser.

Som brødre - George P. Pelecanos - Klim - 299 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version