14/11-2010

De bedste (bedste)forældre


De bedste (bedste)forældre
 Der er masser af konfliktstof i at være tre generationer i en familie: Er forældrene overpylrede, eller ved bedsteforældrene slet ingenting om børn i dag? Må bedsteforældre forkæle og bryde hverdagsreglerne, eller er det forældrene, som skal bestemme det hele?

 Skal bedsteforældre altid stille op til børnepasning? Eller skal forældrene bare lære at acceptere, at moderne bedsteforældre har rigeligt at tage sig til i forvejen.

Med udgangspunkt i spørgsmål fra de mange familier, som de har hjulpet igennem årene, fortæller Sigrid Riise og Helen Lyng Hansen om faldgruberne, og hvordan man undgår dem - eller kravler op igen, hvis man skulle være faldet i.

De fortæller også om de råd, som bedsteforældrene selv har fået og troet på, og hvorfor de nogen gange er overhalet af ny viden og forskning. Der er masser at snakke om for Sigrid og Helen, som repræsenterer hver sin generation.

De er enige om meget, men bestemt ikke det hele. Bogen henvender sig til både bedsteforældre og forældre, som gerne vil have samlivet mellem familiens forskellige generationer til at fungere bedst muligt

De bedste (bedste)forældre - Sigrid Riese m.fl. - Gad - 249 kr.

Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version