28/11-2010

Ædle skrivere i Damaskus


Ædle skrivere i Damaskus
Ædle Skrivere er Koranens betegnelse for de engle, der opskriver muslimers gode og onde gerninger og efter deres død gør regnebrættet op. Som de nidkære overvågere af nationens samvittighed anvendes betegnelsen også spøgefuldt om den syriske efterretningstjeneste.

Den dansk/syriske forretningsmand Harry Farzat anklages for at være ansvarlig for et bombeattentat, som han lige selv undgår, og et både dramatisk og interessant spil mellem forretningsforbindelser, familie og ikke mindst de hemmelige tjenester i Syrien går i gang,

De to danskere, Frank Mieten og Harry Farzat, overlever mirakuløst en bilbombe midt i Damaskus, men kan de også overleve mødet med de berygtede syriske efterretningstjenester i et samfund præget af klasseskel og konflikter mellem traditionelle og moderne livs­former, mande- og kvinderoller?

Harrys kone Irene og nevøen Jonas støder til dem, og midt i al kaos blomstrer kærligheden. Men selv kærligheden har usle vilkår i et overvågningssamfund.

Ædle skrivere i Damaskus - Hans Henning Harmer - Klim - 269 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version