18/04-2007

Dit virtuelle håndtryk


Dit virtuelle håndtryk

Dit virtuelle håndtryk består af det, der kan findes om dig på nettet, som tilsammen danner et billede af, hvem du er, og hvad du står for. Bogen kommer ind på brugen af email, mailinglister, communities, weblogs, businessnetværk, linkdeling, wikier, tagging - og pod- og videocasting.

Bogen Dit virtuelle håndtryk indeholder et helt register af metoder til at være i internetbåret kontakt med andre og være professionelt til stede på nettet, så du kan finde andre og selv blive fundet. Bogen er praktisk og beskriver, hvad du kan bruge hver enkelt mulighed til, så du kan danne dig et overblik over, hvilke virkemidler, du vil satse på - og hvilke du kan springe over til en anden gang.

Og hvorfor er det så lige, man skal netværke ? Det er billigt. Det udvider din markedsværdi. Det er et billigt markedsføringsværktøj. Det giver dig mulighed for at dele din viden og få anerkendelse for det. Du kan skabe ny viden sammen med andre. Det er en hurtig og billig adgang til ressourcer. Det giver støtte og opbakning i svære situationer. Det giver dig præcis og relevant viden om opbrud og nye bevægelser i markedet.

Abelone Glah beskriver, hvordan dit virtuelle visitkort består af dine hjemmesider, indlæg på andres, profiler i social medier som MySpace og LinkedIn, indlæg i åbne debatfora, podcasting, videocasting, billeddeling og linkdeling. Dit virtuelle håndtryk virker 24 timer i døgnet - og det er tilgængeligt fra enhver computer. Det håndtryk skal opbygges professionelt præcis som det fysiske håndtryk.

Dit virtuelle håndtryk er anden bog i serien Børsen Mikro  - bogserie,  hjemmeside med blogs og værktøj særligt rettet til mikrovirksomheder, selvstændige og freelancere. Du kan her følge fem bloggere, der ugen igennem kommer med nyheder og kommentarer om selvstændiges hverdag.  Abelone Glahn blogger i seks uger fra udgivelsen d. 19 april på www.borsenmikro.dk.

Abelone Glahn er forfatter og journalist. Hun driver mikrovirksomheden Amedia og rådgiver om netværk, virtual communities og vidensdeling. Der er en række anmeldelser om flere bøger om netværk og virtuelle visitkort på Abelone Glahns hjemmeside: www.amedia.dk


Dit virtuelle håndtryk af Abelone Glahn - Borsens Forlag - 199 kr.


 


 


 


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version