07/12-2010

Kvinde kend din karriere - En personlig guide til din professionelle planlægning og karrierevalg


 	Kvinde kend din karriere - En personlig guide til din professionelle planlægning og karrierevalg
Denne bog handler om nogle af de faktorer, der påvirker dit karriereliv. Og om, hvad du selv kan gøre for at få den karriere, du ønsker dig.I forsøget på at forklare fraværet af kvinder i toppen af dansk erhvervsliv taler nogle om biologi, andre om et glasloft og ´old boys´ network´.

Forfatteren mener, at problemet er langt mere komplekst end som så. Hun mener, at vi i dag har et samfund, der er indrettet med nogle strukturelle betingelser, der gør det uendeligt svært for kvinder at realisere en karriere.

Det handler både om lovgivning, etableret praksis, normer og værdier. Om virksomhedskulturer og HR-politik. Og om den måde, mænd og kvinder er blevet opdraget til at se sig selv og hinanden på.

Som kvinde med lyst til både familie og karriere er det ting, du må forholde dig til, hvad enten du ønsker det eller ej. Med denne bog har forfatteren søgt at videregive nogle af de erfaringer og overvejelser, som hun har gjort sig som konsulent i et internationalt rekrutteringsfirma og på det personlige plan som kvinde i erhvervslivet. Erfaringer og overvejelser som hun gerne selv ville have haft adgang til, da hun i sin tid stod over for studie- og karrierevalg. 

Kvinde kend din karriere - Inge Berneke - L & R Business - 269 kr.

Tilbage
© 2000 - 2020 Vi Kvinder | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version