06/05-2011

Få din bog ud !


Få din bog ud !
At skrive en bog tager tid og koster penge. Det mener Pernille Nørregaard, at man skal gøre sig klart. Hun skriver humoristisk om, overspringshandlinger og dén angst, der kan opstå, når man er ved at skrive en bog. Er motivationen at blive rig og berømt, skal man finde sig et andet gebet.

Hun gennemgår sin egen skriveproces i i detaljer og skriver enkelt om forskellige metoder som Mind Mapping, brainstorming og Post-It, som nu også findes i digitale udgaver. Hun stiller også to vigtige spørgsmål: Holder idéen ? Skal det være en bog ? Det kunne f.eks. være, at idéen er bedre tjent med at være et kursus, en artikelserie eller et online projekt.

Pernille Nørregaard gennemgår de mange forskellige forlagskontrakter, så man vil føle sig godt klædt på, hvis man skal til forhandling med et forlag. Hun kommer godt omkring faldgruberne i en forlagskontrakt(og de kan være mange) bl.a. ved at gøre opmærksom på, få "Digitale rettigheder" specificeret, så man ikke afgiver disse rettigheder en blok. For ingen kan side, hvad nye og fremtidige digitale medier er eller kan betyde.

Det gør bogen endnu bedre, at der er fire meget forskellige forfattere, der fortæller om deres tilgang til at skrive bøger. Ikke alene giver det en mulighed for et lille pust i de mange, men vigtige informationer og overvejelser, bogen giver anledning til. Det giver også et spændende indblik i, hvor forskelligt forfattere arbejder. De fire interviews anskueliggør, at der er mindst lige så mange metoder, når det drejer sig om bogskrivning, som det er forfattere der kan og vil skrive dem.

Bogen er både velskrevet og vigtig at have, hvis man vil udgive en bog.

Få din bog ud ! - Pernille Nørregaard - Ajour - 239 kr.
Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version